هشترود از تمام ظرفیتهای توسعه برخوردار است /تسریع بر لزوم تسریع در اجرای طرح های پایاب سد سهند استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه هشترود انبار غله استان به شمار میرود، گفت: این شهرستان از تمام زیرساختها و ظرفیتهای توسعه از جمله گردشگری، کشاورزی، صنعتی، سرمایه انسانی و غیره برخوردار است و باید در دولت چهاردهم […]
هشترود از تمام ظرفیتهای توسعه برخوردار است /تسریع بر لزوم تسریع در اجرای طرح های پایاب سد سهند
بهرام سرمست روز جمعه در آیین تکریم و معارفه فرماندار هشترود، مطالبه تکمیل شبکه پایاب سد سهند را یادآوری کرد و افزود: همه مسئولان شهرستان و استان دست در دست هم بدهند تا هرچه زودتر، اراضی پایاب سد سهند زیر کشت آبی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه با سرمایهگذاران بزرگ این شهرستان در جلسات جمعههای کاری که برای رفع موانع تولید تشکیل میشود، دیدار داشته، افزود: توسعه زیرساخت برق این شهرستان و احداث پست ۴۰۰ کیلوولت ضروری است.
استاندار آذربایجانشرقی اضافه کرد: البته در زمان حاضر نیز برای تولید برق خورشیدی به میزان سههزار مگاوات در استان متقاضی وجود دارد و ۸۰۰ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات برای این منظور اخذ شده است تا ناترازی انرژی کاهش یابد.
«سرمست» با بیان اینکه بهسازی راههای روستایی و دیگر مطالبههای شهرستان از جمله احداث قطعه پنجم آزادراه مراغه – هشترود را هم پیگیری خواهد کرد، افزود: ۲۹ کیلومتر از این آزادراه به زودی افتتاح میشود و این آزادراه بدون احداث قطعه پنجم توجیهی ندارد.
وی با تاکید بر اینکه حفظ جان مردم برای مسئولان دولت وفاق دارای اهمیت ویژه است، تصریح کرد: با بهرهبرداری از این ۲۹ کیلومتر سوانح جادهای کاهش مییابد.
وی در مورد آزادراه پیامبر اعظم (ص) نیز افزود: اصلاح روکش آسفالت و بهسازی بخشی از این آزادراه که در محدوده هشترود قرار دارد نیز در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار آذربایجانشرقی به ظرفیتهای حوزه گردشگری هشترود هم اشاره، و بیان کرد: سرمایه انسانی و نخبگان هشترود سرآمد دیگر ظرفیتهای این شهرستان هستند و این شهرستان علاوه بر نخبگان فرهنگی، سیاسی و علمی، نخبگان اقتصادی بسیاری دارد که در سایر مناطق کشور فعالیت میکنند.
«سرمست» ادامه داد: تک به تک نخبگان اقتصادی هشترود در صورت سرمایهگذاری در این شهرستان میتوانند منطقه را متحول کنند؛ ضمن توجه به اینکه به توسعه تمام مناطق استان متعهد هستیم و هر شهرستان را بر اساس ظرفیتهای همان شهرستان باید توسعه دهیم.
وی این را هم بیان کرد که حدود ۹۰ درصد از مردم هشترود به دکتر پزشکیان رای دادهاند و این رای به طور طبیعی به معنی لزوم تغییر در مسئولان اجرایی شهرستان است.
به گفته وی معتمدان و نخبگان هشترود در طول چهار ماه گذشته تغییر فرماندار را پیگیری میکردند و بر همین اساس نیز با وجود اینکه «فرید قشلاقی» عملکرد قابل قبولی داشت، این تغییر ایجاد شد.
وی به فرماندار جدید هشترود نیز نسبت به جذب سرمایهگذاری تاکید کرد و افزود: انتخاب «ابراهیم حسنی» به عنوان فرماندار بیدلیل نیست و ایشان مراحل مسیر پیشرفت در وزارت کشور را پله به پله طی کرده است.
استاندار آذربایجانشرقی همچنین «شهسواری» را نماینده پیگیر و اهل تعامل خواند و افزود: در انتصاب فرماندار جدید این شهرستان هم ایشان تعامل خوبی با استانداری داشت.
وی با بیان اینکه استانداری و نماینده مردم هشترود و چاراویماق هدف مشترک توسعه منطقه را دنبال میکنند، افزود: سیاست استانداری توسعه متوازن مناطق مختلف استان از طریق تعامل است و اخیرا میثاقنامهای هم به اتفاق امام جمعه تبریز، رییس کل دادگستری و رییس مجمع نمایندگان استان برای حمایت از سرمایهگذاری و اشتغال امضا شد.
«سرمست» اضافه کرد: برای آنکه آذربایجانشرقی از فرصت تاریخیِ انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رییسجمهوری، نهایت استفاده را به بکند، مصمم هستیم.
وی افزود: از حدود ۱۰۰ سال قبل تاکنون آذربایجان وجود وزرایی از این دیار را آرزو کرده است اما امروز فرزندی از این تبار در جایگاه ریاست جمهوری قرار دارد.
استاندار آذربایجانشرقی افزود: در مجمع نمایندگان استان هم بیان کردهام که ما برای پیشرفت استان و شهرستان باید همقسم شویم؛ ضمن توجه به اینکه مواضع سیاسی هر فرد هم برای خودش محترم است.
وی تعامل برای حل مشکلات مردم را مورد تاکید قرار داد و افزود: توصیه ما به فرمانداران هم تعامل در مسیر توسعه است و نتیجه این تعامل را در زمانی که در استانداری قم حضور داشتم هم تجربه کردهام.
«سرمست» تاکید کرد: امروز برای حل مشکلات مردم باید از تمام ظرفیتها استفاده شود و نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی از توان تعامل برخوردار است.