مدیرعامل بنیاد خیریه مصلای امام خمینی(ره) تبریز گفت: طبق اسناد و مدارک عرصه محوطه حصارکشی شده که بنای تاریخی مسجد تاج الدین علیشاه( ارک) و نیز خانه فتحاللهیف به انضمام بنای مصلی تحت مالکیت بلامنازع این بنیاد خیریه است. به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری فارس، حجت الاسلام و المسلمین موسی محمدی در […]
مدیرعامل بنیاد خیریه مصلای امام خمینی(ره) تبریز گفت: طبق اسناد و مدارک عرصه محوطه حصارکشی شده که بنای تاریخی مسجد تاج الدین علیشاه( ارک) و نیز خانه فتحاللهیف به انضمام بنای مصلی تحت مالکیت بلامنازع این بنیاد خیریه است.
به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری فارس، حجت الاسلام و المسلمین موسی محمدی در واکنش به نامه معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس شورای عالی شهرسازی و معماری در خصوص عملیات حریم بنای تاریخی ارک تبریز که دیروز توسط رئیس شورای شهر تبریز در صحن شورا قرائت شد، اظهار داشت: بنیاد مصلی اینگونه اظهار نظرها را کذب محض دانسته و طبق مراجعه حضوری و اعلام کارشناسان اولا هیچگونه آثار باستانی در محوطه پارکینگ ایجاد شده وجود ندارد و ثانیا این عملیات حتی کوچکترین آسیبی به بنیان ارک وارد نمیکند و عملیات خاکبرداری با رعایت فاصله ۶۰ متری پس از رفع مشکلات قانونی انجام میشود.
وی افزود: بنیاد مصلی از کارشناسان زبده، خبره، باانصاف و بیغرض دعوت میکند موضوع را بهطور دقیق بررسی و در صورت اثبات موضوع از حقوق مصلی بهنحو مطلوب و شایسته دفاع کنند.
محمدی تصریح کرد: انتظار میرود افراد مغرض با دروغ و تهمت اذهان عمومی را مخدوش نکنند و تقوای گفتاری و نوشتاری را رعایت کنند و نیز بنیاد مصلی پیگیری موضوع را در دادگاههای صالحه برای خود محفوظ میدارد.
وی افزود: در مقطعی که اهتمام مسؤولان استانی بر این است که شهر تبریز بهعنوان شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ پذیرای میهمانان خارجی باشد، آیا نباید زیرساختهای لازم اقتصادی، فرهنگی و امکانات زیربنایی به انضمام زیباییهای منحصر به فرد که در نقشههای تهیه شده در اجرای محوطه ارک لحاظ شده و مستلزم هزینههایی برای خیریه مصلی میباشد برای شهر اولینها فراهم شود.
محمدی خاطرنشان کرد: چرا که تحقق آرمان جهانی شدن تبریز صرفا یک هدف نیست بلکه فرصت مغتنم و مناسبی است تا مسؤولان دلسوز و معتقد نظام اسلامی، بستر خدمات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی را برای شهر اولین فراهم آورند از اینرو نباید مصلی با عنایت به قدمت کهن و تمدن غنی شهر تبریز، دقیقا در راستای عمران و آبادی و ایجاد رفاه عمومی برای گردشگران داخلی و خارجی محلی را برای ایجاد پارکینگ در محوطه مصلی در نظر گرفته است که هدف اول آن حفظ زیبایی محوطه آتی الاحداث که بدوا مانع و جلوگیری از توقف خودروها در هنگام برگزاری مراسمها و نیز مراجعات مردم خواهد بود تا از زیباییهای ذکر شده کاسته نشود.
مدیرعامل بنیاد خیریه مصلای امام خمینی(ره) شهر تبریز گفت: طبق اسناد و مدارک مثبته موجود عرصه محوطه حصارکشی شده که بنای تاریخی مسجد تاج الدین علیشاه( ارک) و نیز خانه فتحاللهیف به انضمام بنای مصلی اعظم تبریز تحت مالکیت بلامنازع بنیاد خیریه مصلای حضرت امام خمینی(ره) تبریز میباشد و بخش کوچکی از عرصه مذکور که حدود ۱۰۰ سال مخروبه بود برای احداث پارکینگ زیرزمینی با اهداف معین در نظر گرفته شده است.