رتبه اول آذربایجان شرقی در کشت زردآلو/ تولید ۵۵ هزار تن زردآلود در استان
رتبه اول آذربایجان شرقی در کشت زردآلو/ تولید ۵۵ هزار تن زردآلود در استان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از کسب رتبه نخست کشوری استان آذربایجان شرقی در کشت محصول زردآلو خبر داد. به گزارش قلم پرس،از مرند، محمدباقر بی پروا ظهر امروز در حاشیه دومین جشنواره زردآلو در شهرستان مرند در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی با ۹ هزار و ۶۱۰ هکتار باغات […]



مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از کسب رتبه نخست کشوری استان آذربایجان شرقی در کشت محصول زردآلو خبر داد.

به گزارش قلم پرس،از مرند، محمدباقر بی پروا ظهر امروز در حاشیه دومین جشنواره زردآلو در شهرستان مرند در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی با ۹ هزار و ۶۱۰ هکتار باغات زیر کشت زردآلو، رتبه اول کشور در کشت این محصول باغی را داشته و با تولید ۵۵ هزار و ۶۴۵ تن محصول زردآلو، بعد از استان تهران در رتبه دوم تولید این محصول در کشور قرار گرفته است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی افزود: شهرستان جلفا با ۲ هزار و ۹۳۹ هکتار، شهرستان مرند با ۲ هزار و ۴۲۵ هکتار و شهرستان شبستر با یک هزار و ۲۴ هکتار باغات زیر کشت محصول زردآلو در رتبه اول تا سوم سطح باغات زیر کشت این محصول در استان قرار دارند.

وی ادامه داد: شهرستان مرند با تولید ۱۸ هزار و ۷۷۴ تن، شهرستان جلفا با تولید ۱۵ هزار و ۶۳۷ تن و شهرستان شبستر با تولید ۷ هزار و ۶۹۳ تن به ترتیب در رتبه های اول تا سوم تولید این محصول در استان را به خود اختصاص داده اند.

بی پروا گفت: از مجموع کل ۹ هزار و ۶۱۰ هکتار از باغات زیر کشت این محصول در استان، تنها ۶۰۱ هکتار غیر بارور بوده و۹ هزار و ۹ هکتار از آن بارور می باشد.

باغات زردآلو در استان آذربایجان شرقی شامل ارقام نصیری ، عسگر آباد ، شاهرودی، اوردوبادی، تبرزه و … می باشد که دارای پتانسیل تازه خوری و یا استفاده در صنایع تبدیلی هستند.

انتهای پیام/