جلسه ای اضطراری در دفتر بحران/علت بو و طعم آب شرب تبریز چیست؟
جلسه ای اضطراری در دفتر بحران/علت بو و طعم آب شرب تبریز چیست؟

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: با توجه به نتایج آزمایشات و گزارش اکیپ های کارشناسی، نشأت گرفتن طعم و بوی نامطبوع آب تبریز از بند نوروزلو در شهرستان میاندوآب محرز و مقرر شده اقدامات لازم از سوی شرکت آب منطقه ای در این زمینه انجام شود. محمد خانی شنبه در گفت و […]



مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: با توجه به نتایج آزمایشات و گزارش اکیپ های کارشناسی، نشأت گرفتن طعم و بوی نامطبوع آب تبریز از بند نوروزلو در شهرستان میاندوآب محرز و مقرر شده اقدامات لازم از سوی شرکت آب منطقه ای در این زمینه انجام شود.

محمد خانی شنبه در گفت و گو با خبرنگاراندر خصوص منشا طعم و بوی نامطبوع آب شرب در تبریز اظهار داشت: در این زمینه نظرات مختلفی مطرح می شد که در نهایت دیروز اکیپی متشکل از کارشناسان شرکت آب و فاضلاب، شرکت آب منطقه ای و  بهداشت برای بررسی علت این پدیده به سد شهید کاظمی در مسیر زرینه رود و بند نوروزلو میاندوآب اعزام شد. 

وی ادامه داد: دیروز ظهر نیز جلسه ای اضطراری در دفتر بحران استانداری آذربایجان شرقی با حضور نماینده شبکه بهداشت، مراجع امنیتی، شرکت آب منطقه ای، آبفا، دفتر بحران و دانشگاه علوم پزشکی  تبریزبرگزار و با توجه به نتایج آزمایشات و گزارش اکیپ اعزامی، نشأت گرفتن طعم و بوی نامطبوع آب تبریز از بند نوروزلو در شهرستان میاندوآب محرز و مقرر شده اقدامات لازم از سوی شرکت آب منطقه ای در این زمینه انجام شود.

آب شرب تبریز بهداشتی و بدون مشکل است

مدیرعامل آبفای آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه با وجود تغییر بو و طعم آب شرب در برخی مناطق تبریز، مشکلی از نظر بهداشتی ندارد، گفت: به طور طبیعی وقتی حجم آب پشت سدها کاهش می یابد، به دلیل ته نشین شدن املاح در کف مخازن سدها، کیفیت آب آنها نیز پایین می آید و افزایش حجم آب و سردی هوا طبیعی ترین راهکار حل این مشکل است.

خانی تصریح کرد: هر چند شرکت آب منطقه ای ملزم به انجام اقدامات لازم برای رفع بو و طعم نامناسب آب انتقالی به تبریز شده اما باید توجه داشت که این اقدامات در بلند مدت مؤثر خواهد بود چرا که وضعیت فعلی آب تبریز نخستین تجربه از این نوع در کشور است و با وجود اینکه شرایط مشابه در برخی شهرهای دیگر نیز به وجود آمده اما به این شدت نبوده و به دلیل ایجاد این طعم و بو بر اثر عوامل بیولوژیکی، شرکت آب منطقه ای نیز مشاوری را برای بررسی راهکارهای این موضوع به کار گرفته است.

انتهای پیام/ ۶۰۰۳۶