نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه یکی از ریشههای مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور، کاهش تقوای الهی در برخی کارگزاران است، گفت: لازم است تا بین مدیران تقوای الهی افزایش یابد. به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری فارس،حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل […]
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه یکی از ریشههای مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور، کاهش تقوای الهی در برخی کارگزاران است، گفت: لازم است تا بین مدیران تقوای الهی افزایش یابد.
به گزارش قلم پرس به نقل از خبرگزاری فارس،حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل سابق و جدید صدا و سیمای مرکز استان آذربایجانشرقی اظهار کرد: از موفقیتهای یک سازمان اهمیت به پیشکسوتان و بازنشستگان آن سازمان است.
وی با تاکید به اینکه احترام به پیشکسوتان در حقیقت احترام به شاغلان و انگیزهدهی به آنهاست،گفت: در این جمع نیز پیشکسوتان زیادی وجود دارند که میزبانی میکنند و یک حرکت بسیار مورد پسندیدهای است.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای مدیران شایسته، عدالت توأم با معنویت و عقلانیت است.
وی ادامه داد:در عدالت هم عقلانیت و هم معنویت باید مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه یکی از ریشههای مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور،کاهش تقوای الهی در برخی کارگزاران است، توضیح داد: لازم است تا بین مدیران تقوای الهی افزایش یابد.
وی با تاکید به اینکه روحیه جهادی از دیگر ویژگی یک مدیر شایسته است، تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر روحیه عافیتطلبی در میان برخیها گسترش یافته است و باید یک مدیر دارای روحیه جهادی باشد.
آلهاشم بیان کرد: مدیر شایسته آن مدیری است که روحیه انقلابی داشته و از روحیه انقلابی کامل برخوردار باشد.
وی، ولایتمداری را یک اصل برای مدیر شایسته برشمرد و گفت: نمیشود یک مدیر در نظام مقدس جمهوری اسلامی مشغول باشد و ولایتمدار نباشد.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی ابراز کرد: نقدپذیری، برخورداری و شرح صدر از ویژگی اصلی یک مدیر شایسته باید، باشد چراکه مدیر شایسته آن مدیری است که از نقدپذیری دیگران ناراحت نباشد و زود از کوره در نرود.
وی ادامه داد:مبارزه جدی با فقر، فساد و تبعیض از دیگر ویژگی مدیر شایسته است، از اینرو یک مدیر شایسته باید مبارزه جدی با این موضوعات داشته باشد.
امام جمعه تبریز متذکر شد: یک مدیر شایسته باید مقاوم و بیاعتقاد به دشمن باشد و در مقابل تهدیدات نظام مقدس جمهوری اسلامی مقاوم بوده و از تهدید دشمن نهراسد.
وی، مهمترین ویژگی دیگر مدیر شایسته را ضداشرافیگری دانست و توضیح داد: یکی از آفتهای جامعه ما همین اشرافیگری است چراکه مردم همه حرکات و سکنات مدیران را رصد میکنند، از اینرو باید مدیر شایسته با مردم، کنار مردم و برای مردم باشد.
آلهاشم بیان کرد: مدیری با کارآمدی بالا و مسوول دلسوز میتواند تحولات شگفتیساز در حوزه مدیریتی خود ایجاد کند و در مقابل یک مدیر خسته و ناکارآمد هر چند آدم خوبی باشد، باعث انفعال میشود.
وی ادامه داد: اخلاق اسلامی میگوید هر جا که میرویم کارهای شایسته مدیر قبلی را به رخ بکشیم و با کوتاهیهایی آن کاری نداشته باشیم.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی با ابراز از تاسف از اینکه چرا باید اولین روز کاری ادعا کنیم که خرابه تحویل گرفتهایم، این حرف ناشی از ضعف یک مدیر است، گفت: مدیر خوب مدیری است که کارهای مناسب مدیر قبلی را مطرح کند و با کارهای ضعیف آن کاری نداشته باشد بلکه سعی بر اصلاح آن داشته باشد.
وی اذعان داشت: یکی از محاسن کاری آقای لطیفی این بود که نسبت به آینده در صدا و سیما امید میداد و توجه ویژهای به برنامههای مذهبی مخصوصاً در ایام مذهبی داشت.
امام جمعه تبریز داد: البته آنچه در مورد مدیرکل جدید شنیدهایم چهره علمی و دید وسیعی نسبت به مسائل منطقه دارد و مطالعات بسیار زیادی در حوزه فرهنگی و کشورهای همسایه دارد.
وی تصریح کرد: امیدواریم سازمان صدا و سیما با توجه به اوضاع و احوال و شرایط خطه آذربایجان نسبت به تجهیزات پیشرفته این مرکز عنایت داشته باشد چراکه نیاز صدا و سیما، بهروز شدن با تکنولوژی جدید است.
گزارش فارس حاکی است، در این مراسم «سید محسن لطیفی» در حکمی از سوی رئیس سازمان، مدیرکل صدا و سیمای زنجان معرفی شد و مرتضی صفری مدیرکل فعلی زنجان با حکم رئیس سازمان مدیرکل جدید صدا و سیمای آذربایجانشرقی شد.
مرتضی صفری ۲۱ شهریور ماه ۱۳۹۰ با حکم عزتالله ضرغامی به عنوان مدیرکل صدا و سیمای زنجان منصوب و جایگزین علیاکبر رزمجو شد.
مرتضی صفری، پیش از حضور در زنجان مدیرکل صداوسیمای مرکز مهاباد بوده و کارشناس ارشد مدیریت است.
در کارنامه علمی خود علاوه بر تدریس در دانشگاه امام حسین(ع) و پیام نور صاحب تألیفاتی چون «تاثیر تربیتی نماز بر جوانان» و «شهید باکری الگویی برای جوانان» است.