اتمام ۹۰ درصد پروژه های عمرانی باغ موزه دفاع مقدس
اتمام ۹۰ درصد پروژه های عمرانی باغ موزه دفاع مقدس
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی گفت: باغ موزه دفاع مقدس به مساحت 64 هکتار، تاکنون 90 درصد پیشرفت در خصوص پروژه های عمرانی داشته است.

به گزارش قلم پرس، امیر دریادار دوم رضا عباسی،صبح روز دوشنبه، در آیین رونمایی از کتاب” سناریوی محتوایی و اجرایی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان” در جمع خبرنگاران، با تاکید بر اینکه رزمندگان و شهدا در دوران دفاع مقدس حماسه آفریدند و این وظیفه ما است تا از این آثار حفظ و نگهداری کنیم، عنوان کرد: این مسئولیت بر عهده ما است تا این ارزش هارا برای جوانان  بازنشر کنیم، که در این عرصه کتابی بعنوان سناریوی محتوایی و اجرایی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان، قرار است برای تمامی اقشار از جمله؛ کودکان، نوجوانان و جوانان و در  بخش های مختلف استان و سایر استانها بصورت کشوری و ملی استقرار دهیم تا بازدید به عمل آید.

وی از تکمیل نزدیک به ۹۰ درصدی پروژه های عمرانی باغ موزه دفاع مقدس خبر داد و گفت: قرار بر این است که این مجموعه به مساحت ۶۴ هکتار، با عنوان باغ موزه دفاع مقدس، از درب ورودی تا طبقه سوم با محتویات دفاع مقدس آرایش یابد که ۱۵ درصد آن به دوران قبل از انقلاب اسلامی و تاریخ کهن آذربایجان شرقی اختصاص داده و ۸۵ درصد دیگر در خصوص موضوعات دفاع مقدس و جبهه مقاومت به آرایش درآید.

عباسی از افتتاح بخش های تفریحی، ورزشی، تفکراتی، در مجموعه‌ای دیگر از این طرح خبر داد و اظهار کرد: با وجود تلاشهای شبانه روزی همکاران و حمایت های مسئولین، قرار بر آن است تا طی دوسال آینده، قریب به ۸۰ درصد موزه باغ دفاع مقدس به مرحله تکمیلی برسد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی با اظهار به اینکه شاید مشابه به باغ موزه دفاع مقدس در سراسر دنیا وجود نداشته باشد افزود: در پی همین امر، موزه دفاع مقدس هرروز باید بروز آوری شده و در طی دو هفته پیاپی  بخش های متنوعی قابل بازدید باشد.

وی با تاکید بر اینکه، امروزه نمیتوان از فضای مجازی و حوزه دیجیتال فرار کرد ادامه داد: باید فضای مجازی و حوزه دیجیتال را در بحث های دفاع مقدس دخول داده و باعث هرچه پیشرفت بازنشر این امر شویم.

عباسی گفت: کودکان و جوانان، از دستاوردهای دفاع مقدس آگاهی کاملی را ندارند و ما وظیفه داریم تا این دستاورد ها را در قالب موزه دفاع مقدس در معرض بازدید آنها قرار داده و اقتدار نظام در دفاع مقدس را برایشان به نمایش بگذاریم.

او افزود: رزمندگان، با باورهای دینی وارد جنگ میشدند به گونه ای که هر رزمنده ای با باورهای عمیق دینی برای شهادت آغوش باز میکرد.

وی مسئله مهم در موزه دفاع مقدس را اتحاد بین اقوام، ملیت ها و جغرافیا ذکر کرد و عنوان کرد:  برای تمام رزمندگان کشور، پیش از فاصله جغرافیایی، ایرانی بودن و حفظ تمامیت ارضی مهم بود به گونه ای که حتی حضور زنان در خاکریز اول دوران دفاع مقدس بسیار جالب بود. حتی بانویی بنام حسین زاده از تبار آذربایجان شرقی، در یازده عملیات حضور داشته است.

عباسی اولویت اول در خصوص فردی که برای اولین بار وارد موزه دفاع مقدس می شود را امیدآفرینی برای او دانست و ادامه داد: این هدف باید جوری باشد که این فرد در هر سنی، باید متوجه این باشد که ما از کجا به کجا رسیدیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی اظهار کرد: ما روزی برای داشتن سیم خاردار، به کشورهای دیگر التماس میکردیم اما امروزه به دستاوردهای قابل توجهی اعم از پهپاد، هواپیما، تانک و غیره دست پیدا کردیم که همه این ها باید در موزه دفاع مقدس قابل مشاهده باشد.

عباسی با اشاره به اینکه، هیچ قراردادی با مبلغی کمتر از ۸۰۰ میلیون بسته نشده است افزود: چون آذربایجان شرقی از لحاظ سابقه تاریخی و حضور در دفاع مقدس دارای پتانسیل ویژه ای است، تلاش بر آن است تا این موزه در سطح دنیا یک امر بی نظیر به حساب بیاید.

وی ذکر کرد: شهرداری تبریز اعتبار هفت میلیارد تومانی را در سال گذشته و ۲۰ میلیارد تومانی را در سال جاری برای تکمیل این باغ موزه تخصیص داده است.

عباسی همچنین از رسانه‌ها خواستار شد: در جهت ترغیب بخش خصوصی استان برای مشارکت در انجام طرح‌های مربوط به این باغ موزه به تلاش و همت شما نیاز داریم.