۷ هزار  واحد مسکونی برای ساماندهی حاشیه‌نشینی در تبریز احداث می‌شود
۷ هزار  واحد مسکونی برای ساماندهی حاشیه‌نشینی در تبریز احداث می‌شود

[ad_1] ۷ هزار واحد مسکونی برای ساماندهی حاشیه‌نشینی در تبریز احداث می‌شود شهردار تبریز گفت: قرارداد ساخت هفت هزار واحد مسکونی با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا منعقد شده است و در فاز نخست یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در شهرک جوانان برای ساماندهی حاشیه نشینی احداث می‌شود. به گزارش قلم پرس،از تبریز، یعقوب […]

[ad_1]

۷ هزار واحد مسکونی برای ساماندهی حاشیه‌نشینی در تبریز احداث می‌شود


شهردار تبریز گفت: قرارداد ساخت هفت هزار واحد مسکونی با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا منعقد شده است و در فاز نخست یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در شهرک جوانان برای ساماندهی حاشیه نشینی احداث می‌شود.

به گزارش قلم پرس،از تبریز، یعقوب هوشیار ظهر امروز در حاشیه نود و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی بر اساس سهم‌ ۱۰ هکتاری شهرداری از زمین‌های شهرک جوانان گرفته شده و قرارداد ساخت این واحدها با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا منعقد شده است.

وی افزود: به استانداری درخواست داده‌ایم تمام زمین‌های  شهرک جوانان در اختیار شهرداری قرار گیرد.

هوشیار از پیش بینی تخصیص یک هزار میلیارد ریال جهت اجرای این پروژه در بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: مطالعات نهایی پروژه ساخت مسکن مذکور و تجهیز کارگاه تا پایان امسال انجام خواهد شد و امیدواریم از فروردین سال آینده عملیات احداث آن آغاز شود.

به گفته شهردار تبریز، فاز اول این پروژه یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی بوده و تاکید ما تکمیل آن در یکسال است و تلاش خواهیم کرد ۵۰۰ واحد نیز توسط شهرداری احداث شود.

اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با اکثریت آرا برای احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی در شهرک جوانان جهت تلاش برای رفع حاشیه نشینی رای مثبت دادند.

برنامه‌ریزی برای جذب ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در چهار سال آینده

شهردار تبریز همچنین گفت: تلاش می‌کنیم در چهار سال ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در تبریز انجام شود.

یعقوب هوشیار با تاکید بر لزوم زمینه‌سازی برای حضور سرمایه‌گذاران در تبریز، اظهار کرد: برای یک سال می‌خواهیم ۲۰ هزار میلیارد در این شهر سرمایه‌گذاری شود.

وی ادامه داد: سیاست مدیریت شهری جذب ۱۰۰ هزار میلیارد تومان حجم سرمایه گذاری است.

شهردار تبریز تاکید کرد: نتیجه این سرمایه‌گذاری ایجاد اشتغال برای جوانان است و برای مثال در یکی از این سرمایه‌گذاری ها، ۷ هزار شغل ایجاد خواهد شد و این برای من از هر چیزی مهم است.

 

احداث فیبر نوری با توان مجموعه شهرداری سال ۱۴۰۲ تداوم می‌یابد

شهردار تبریز در ادامه این گفت وگو از تداوم احداث فیبر نوری در سال آینده توسط سازمان عمران و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات خبر داد.

یعقوب هوشیار اظهار کرد: برای هوشمندسازی زیرساختهای شهر، نیاز به ۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری وجود دارد و در این خصوص روش‌های مختلفی مورد بحث قرار گرفته و نهایتا چون در برخی پروژه‌ها تجربه تلخی نسبت به واگذاری پروژه به خارج از مجموعه داریم و موجب ضرر شهرداری شده، تصمیم گرفتیم احداث فیبر نوری توسط خود شهرداری تبریز انجام شود.

وی ادامه داد: همچنین برای اینکه اراده خود را در این پروژه مسلط کنیم و خود شهرداری تبریز پروژه فیبر نوری را اجرا کند، به صورت آزمایشی حدود سی کیلومتر از آن اجرا شده است.

شهردار تبریز عنوان کرد: چنانچه شورای اسلامی شهر در بودجه سال آینده تصویب کند، سازمان عمران و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تبریز در سال آینده این پروژه را اجرا خواهند کرد.

هوشیار گفت: در نظر داریم تمام نقاط شهر را پوشش دهیم و در این راستا برنامه شهرداری تبریز بیشتر برای سال آینده است و بودجه آن را از محل ردیف ها و جابجایی ها تامین کرده و در بودجه سال آتی می‌آوریم.

حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر تبریز هم در این ارتباط گفت: نظر کمیسیون این است که خود شهرداری این پروژه را اجرا کند.

همچنین علی نوای باغبان رئیس کمیسیون برنامه‌ و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شهرداری تبریز با اجرای بخشی از این پروژه نشان داد می‌تواند خودش ادامه پروژه را انجام دهد. در متمم بودجه می‌توان این موضوعات را آورد و کمیسیون هم از این قضیه استقبال کرده تا سازمان فناوری و سازمان عمران شهرداری تبریز پروژه را اجرا کنند.

لایحه شهرداری تبریز مبنی بر احداث فیبر نوری در راستای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مرتبط با شهر هوشمند تصویب شد.

پایان پیام/


[ad_2]