شکایت ۲۲ میلیون دلاری از ترامپ بابت ادعاهای بی‌اساس درباره خاستگاه کرونا
شکایت ۲۲ میلیون دلاری از ترامپ بابت ادعاهای بی‌اساس درباره خاستگاه کرونا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به دلیل مطرح کردن ادعاهای بی‌اساس درباره خاستگاه ویروس کرونا مورد شکایت قرار گرفت. به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، گروه «حقوق مدنی آمریکایی‌های چینی‌تبار» از ترامپ بابت استفاده از الفاظی نظیر «ویروس چینی»، «آنفلوانزای چینی» و «کونگ فلو» شکایت کرده و دریافت غرامتی ۲۲ میلیون […]

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به دلیل مطرح کردن ادعاهای بی‌اساس درباره خاستگاه ویروس کرونا مورد شکایت قرار گرفت.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، گروه «حقوق مدنی آمریکایی‌های چینی‌تبار» از ترامپ بابت استفاده از الفاظی نظیر «ویروس چینی»، «آنفلوانزای چینی» و «کونگ فلو» شکایت کرده و دریافت غرامتی ۲۲ میلیون دلاری را خواستار شدند.

دولت ترامپ از زمان آغاز همه‌گیری جهانی بیماری «کووید-۱۹» چین را به انتشار آن متهم کرده و مدعی شده بود این نوع جدید ویروس کرونا در آزمایشگاه‌های شهر «ووهان» چین ساخته شده است.

با این حال چند ماه قبل گروه تحقیق بین‌المللی سازمان جهانی بهداشت، پس از سفر به چین و انجام مطالعات مختلف اعلام کردند هیچ مدرکی برای ساخته شدن ویروس کرونا در آزمایشگاه‌های چین وجود ندارد.

گروه حقوق مدنی آمریکایی‌های چینی‌تبار در شکایت خود آورده‌اند، لفاظی‌های بی‌اساس ترامپ درباره خاستگاه ویروس کرونا به افزایش شدید خشونت‌های نژادپرستانه علیه آسیایی‌تبارها در آمریکا منجر شده است.

در پی افزایش چشمگیر جرائم ناشی از نفرت علیه آمریکایی‌های آسیایی‌تبار، مجلس سنای آمریکا لایحه‌ای را با حمایت ۹۴ سناتور تصویب کرد که دولت را موظف می‌کند با جرائم خشونت‌بار علیه شهروندان آسیایی‌تبار مقابله کند.

نتایج تحقیقات مرکز مطالعات نفرت‌پراکنی و افراط‌گرایی در کالیفرنیا نشان می‌دهد در شانزده شهر بزرگ آمریکا جرائم مرتبط با تعصبات نژادپرستانه، به‌طور کلی هفت درصد کاهش داشته اما این جرائم علیه آسیایی‌تبارها ۱۴۹ درصد افزایش یافته است.

 از سوی دیگر داده‌های منتشر شده از سوی گروه «توقف نفرت علیه آسیایی آمریکایی‌ها»، در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲۸۰۰ مورد گزارش جرائم معتصبانه مرتبط با شیوع ویروس کرونا علیه آسیایی‌تبارها در سرتاسر آمریکا ثبت شده است. در این گزارش تأکید شده است که بسیاری از حوادث مشابه، از نظر پنهان مانده است.

یک تحقیق جداگانه نیز نشان داده است، استفاده مقامات ارشد حزب جمهوری‌خواه از کلمات «ویروس چینی» و «ویروس چین» به‌جای ویروس کرونا، موجب تغییر درک مردم آمریکا نسبت به آسیایی‌تبارها شده است.

انتهای پیام/