ساماندهی وانت‌بارهای شهری کلید می‌خورد/ راه‌اندازی ۱۹ فرهنگسرا در محلات آسیب‌پذیر تبریز
ساماندهی وانت‌بارهای شهری کلید می‌خورد/ راه‌اندازی ۱۹ فرهنگسرا در محلات آسیب‌پذیر تبریز

ساماندهی وانت‌بارهای شهری کلید می‌خورد/ راه‌اندازی ۱۹ فرهنگسرا در محلات آسیب‌پذیر تبریز شهردار تبریز با تاکید بر اهمیت و ضرورت ساماندهی و نظارت بر فعالیت بی‌ضابطه وانت بارها در سطح شهر گفت: برای مدیریت و کنترل این معضل شهری، برنامه ریزی های راهبردی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است. به گزارش قلم پرس،از تبریز، […]


ساماندهی وانت‌بارهای شهری کلید می‌خورد/ راه‌اندازی ۱۹ فرهنگسرا در محلات آسیب‌پذیر تبریز


شهردار تبریز با تاکید بر اهمیت و ضرورت ساماندهی و نظارت بر فعالیت بی‌ضابطه وانت بارها در سطح شهر گفت: برای مدیریت و کنترل این معضل شهری، برنامه ریزی های راهبردی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

به گزارش قلم پرس،از تبریز، یعقوب هوشیار عصر امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ایجاد راهبندان و ترافیک در برخی مناطق و خیابان های اصلی و نیز بر هم زدن آسایش شهروندان از تبعات منفی فعالیت وانت بارها در تبریز به شمار می رود و مدیریت شهری برای حل این معضل، مطالعات علمی و اصولی در راستای حل این مشکل و مدیریت بهینه آن را آغاز کرده است.

وی افزود: البته در این مسئله، به هیچ وجه معتقد به انجام اقدامات شتاب زده و هیجانی در حوزه نظارت و کنترل وانت بارها نیستیم؛ بلکه قصد داریم با اجرای طرح مطالعاتی که فاز نخست آن به اتمام رسیده، تصمیمی منطقی و موثر در راستای کاهش معضلات شهری ناشی از فعالیت بی ضابطه وانت بارها اتخاذ کنیم.

شهردار تبریز در عین حال از انجام مراحل جانمایی و استقرار وانت بارها در قالب طرح مطالعاتی ساماندهی این مشاغل طی هفته های آینده خبر داد و ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح، علاوه بر حل معضلات و مشکلات ترافیکی در برخی مناطق شهری، زمینه برای کسب و کار و معیشت بی دغدغه این مشاغل نیز فراهم شود.

راه‌اندازی ۱۹ فرهنگسرا در محلات آسیب‌پذیر 

شهردار تبریز همچنین گفت: مطالعات مرحله نخست ساماندهی وانت بارها به اتمام رسیده و جانمایی آنها انجام یافته است.

هوشیار  اظهار کرد: برای ساماندهی وانت بارها نباید بصورت هیجانی و شتاب‌زده عمل کنیم و ابتدا باید جایگزین آن مشخص شود تا مردم اقناع شوند.

وی افزود: به تمام رانندگان وانت بار اطلاع رسانی شده که جهت ارائه مکان رایگان مراجعه کنند و در این خصوص از رسانه ها تقاضای کمک و همراهی داریم. 

هوشیار با تاکید بر اینکه در حوزه ورزش، شهرداری به هیچ عنوان در صدد تیمداری حرفه ای نیست، اظهار کرد: به دنبال پیوست فرهنگی، مذهبی و اجتماعی در حوزه فرهنگی ورزشی هستیم و هدف ما در حوزه ورزشی صرفا پرورش استعدادهای موجود است.

به گفته شهردار تبریز، تلاش برای احیای هویت تاریخی تبریز در صاحب آباد، باز پس گیری تالار شهر تبریز از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، احیای خانه‌های ستارخان و باقرخان و… از دیگر برنامه‌های شهرداری در حوزه فرهنگی است.

وی از شناسایی ۱۹ محله آسیب پذیر در تبریز خبر داد و افزود: بر اساس مطالعات انجام یافته ۱۹ محله آسیب پذیر در سطح شهر شناسایی شده که طی سال ۱۴۰۲ در هرکدام از این محلات فرهنگسرا احداث خواهد شد که مجموعه‌های ورزشی هم داخل همین فرهنگسرا ایجاد می‌شود.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در راستای حفظ محیط زیست، به دلیل جلوگیری از آسیب به بافت شهری و حفظ سلامت مردم امسال در سطح شهر نمک پاشی جامد نداریم.

 

اجرای ۱۰ پروژه بزرگ شهری در سال ۱۴۰۲

شهردار تبریز از پیش‌بینی اجرای ۱۰ پروژه بزرگ عمرانی در سال آینده خبر داد: تلاش داریم این پروژه‌ها طی سال آینده آغاز شده و به اتمام برسد.

هوشیار اظهار کرد: شاید مهمترین و شاخص ترین پروژه شهرداری در سال آینده، بازگشت سرمایه گذاران به تبریز است.

وی از تلاش برای رفع موانع سرمایه گذاری در تبریز خبر داد و افزود: خوشبختانه استاندار آذربایجان‌شرقی نیز در این خصوص پیشرو است و سال بعد، سال اجرای پروژه‌های سرمایه گذاری خواهد بود.

هوشیار گفت: ۷۷ پروژه شهری بلاتکلیف در تبریز وجود داشت که مورد بررسی قرار گرفته اند که یا تعیین تکلیف شده و خلع ید شوند و یا آغار بکار کنند.

شهردار تبریز از تدوین دو هزار پروژه اجتماعی خبر داد و افزود: این برنامه‌ها توسط گروه های مرجع مختلف طرح ریزی شده تا مرجع و منبعی برای سالهای آتی باشد.

هوشیار افزود: قصد داریم مشکلات موجود در دور سوم قرارهای خدمت با حضور خبرنگاران مستندسازی شود و به عنوان سند و بررسی برای سال آینده باقی بماند.

شهردار تبریز تصریح کرد: بودجه سال ۱۴۰۲ در سه سطح تدوین خواهد شد که شامل سطح نخست محلات و ناحیه ای با پروژه‌های ناحیه محور، منطقه محور و در نهایت پروژه های بزرگ شهرداری مثل صاحب آباد و فیبر نوری است که توسط شهرداری تبریز انجام می یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع زیباسازی شهری اشاره کرد و گفت: زیباسازی از حوزه های اولویت دار شهر تبریز طی سال آینده خواهد بود و بر همین اساس زیباسازی ورودی های شهر نیز در دستور کار قرار دارد.

 

پنج پروژه مهم مسیرگشایی جدید در آستانه بهره‌برداری

شهردار تبریز گفت: پنج پروژه مسیرگشایی جدید در مناطق مختلف شهری تبریز در آستانه بهره برداری قرار گرفته و به زودی افتتاح خواهد شد.

 هوشیار افزود: پروژه های مسیرگشایی ۳۵ متری ابرار، شهید بی مثل، شهید علی پور، علی بقال و ۳۵ متری صنعتگران به مایان با شتاب و جدیت بیشتر و بر اساس زمان بندی صورت گرفته و در حال اجرا است و طی هفته های آینده به نوبت مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.

شهردار تبریز همچنین به روند اجرایی مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به عنوان یکی از بزرگ ترین و مهم ترین پروژه های مسیرگشایی شهرداری اشاره و تصریح کرد: روند اجرای تملک و آزادسازی املاک و واحدهای واقع در مسیر این پروژه در حال انجام است و این طرح بزرگ، با تسهیلات ۵۰۰ میلیارد تومانی اجرا خواهد شد.

هوشیار در عین حال با تاکید بر ضرورت و اهمیت اجرای طرح های مسیرگشایی در مناطق مختلف شهری افزود: تسهیل تردد، نوسازی و احیای بافت های قدیمی و فرسوده شهری، رونق اقتصادی محلات، کمک به روان سازی ترافیک، خروج محلات و معابر شهری از بن بست چندین ساله و رفع خطر از محلات و مناطق شهری از اهداف و مزایای اجرای طرح های مسیرگشایی به شمار می رود.

تخصیص کارت منزلت به خبرنگاران تبریز

شهردار تبریز از اهدا و تخصیص کارت منزلت شهروندی به اهالی رسانه و خبرنگاران تبریز در ماه های آینده خبر داد.

 هوشیار افزود: در دوره فعلی مدیریت شهرداری و با تصویب اعضای محترم شورای شهر، صدور مجدد کارت منزلت برای برخی از گروه های شهروندی نظیر سالمندان، مفاخر، خادمان و بازنشستگان شهر در دستور کار قرار گرفته و در این بین، قصد داریم تا با تخصیص و تعمیم صدور کارت منزلت برای اهالی رسانه و خبرنگاران تبریزی، گامی هرچند کوچک در راستای تکریم و تقدیر از تلاش ها و زحمات شبانه روزی سفیران اطلاع رسانی و آگاهی بخشی برداریم.

وی در عین حال از خبرنگاران به عنوان مشاوران و همراهان دلسوز مدیریت شهری تبریز یاد کرد و از خبرنگاران رسانه های گروهی استان خواست، با انتقادات، پیشنهادات و مشاوره های خود، شهرداری تبریز را در مسیر توسعه و عمران شهری یاری

پایان پیام/