خسارت هشت هزار میلیارد ریالی حوادث طبیعی در استان آذربایجان شرقی
خسارت هشت هزار میلیارد ریالی حوادث طبیعی در استان آذربایجان شرقی

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: در سال جاری بیش از هشت هزار میلیارد ریال خسارت از مجموع حوادث طبیعی به استان وارد شده است. به گزارش قلم پرس، محمدصادق پورمهدی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، با اشاره به مکاتبات انجام شده از سوی مدیریت بحران استانداری با سازمان برنامه و بودجه گفت: […]

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: در سال جاری بیش از هشت هزار میلیارد ریال خسارت از مجموع حوادث طبیعی به استان وارد شده است.

به گزارش قلم پرس، محمدصادق پورمهدی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، با اشاره به مکاتبات انجام شده از سوی مدیریت بحران استانداری با سازمان برنامه و بودجه گفت: متاسفانه تا کنون پرونده خسارت های وارده به استان از سوی سازمان برنامه و بودجه به هیات دولت ارایه نشده است.

وی با اشاره به این که به جد پیگیر مطالبات استانی از محل ماده ۱۲ هستیم، ادامه داد: پرونده سایر استان ها به هیات دولت ارایه شده ولی پرونده خسارت های وارده به آذربایجان شرقی با وجود پیگیری ها و مکاتبات فراوان تا کنون از سوی سازمان برنامه و بودجه به هیات دولت ارایه نشده است.

پورمهدی با اشاره به این که موضوع آب به یک بحران در کشور تبدیل شده، گفت: مدیریت آب و مصرف مناسب از سفره های آبی از موضوعات مهمی است که مورد توجه این کارگروه قرار دارد.

وی با تاکید بر این که تمامی ماشین آلات راه و شهرسازی باید به سیستم جی پی اس مجهز شود، اظهار کرد: راه مقابله با فساد و رانت خواری شفاف سازی است و این سیستم بهترین راه کنترلی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: بحران و کمبود آب مشکل حاد کشور است و آمادگی قبل از وقوع بارش ها موجب می شود که از این بارش به نفع مطلوب بهره مند شویم.

خلیل ساعی ادامه داد: دولت تدبیرو امید موضوع بحران آب را به صورت جدی در برنامه کاری خود قرار داده، در صورتی که در دولت های قبل بحران آب مورد توجه دولت ها قرار نداشت.

وی با تاکید بر آمادگی کامل استان در مواقع بحرانی گفت: در آینده نزدیک مانور ساعت صفر و مکان صفر در استان برگزار می شود تا میزان آمادگی اعضای کارگروه مدیریت بحران به صورت دقیق سنجیده شود.

ساعی با اشاره به اختلالاتی که در زمان وقوع بحران در خطوط ارتباطی تلفنی به وجود می آید، اظهار کرد: با هماهنگی شرکت های مخابراتی مقرر شده تلفن های پنج شماره ای برای اعضای کارگروه مدیریت بحران ارائه شود تا در صورت وقوع بحران و حادثه بدون قطعی ارتباط بتوانیم با اعضای کارگروه به راحتی ارتباط برقرار و اطلاع رسانی کنیم.