به گزارش قلم پرس حمید شاهوردی روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در سال ۱۴۰۱ برای این منطقه ۸۷۱ میلیارد تومان بودجه اختصاصدادهشده بود که از این مقدار ۷۸ درصد آن عمرانی و ۲۲ درصد هزینههای جاری بود که در سال جاری برای اولینبار این عدد به سه هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان رسیده که ۸۷ درصد آن به پروژههای عمرانی و ۱۳ درصد آن به هزینههای جاری تعلقگرفته است.
وی افزود: امیدواریم سال آینده نیز همین روال ادامه پیدا کند و تصمیم داریم سال آینده پروژههای عمرانی اهداف مسیرگشایی را دنبال کند که این مسیرگشاییها میتواند از نظر مدیریت شهری و مسیرگشایی بسیار تأثیرگذار باشد.
شهردار منطقه یک تبریز با اشاره به اینکه شهرداری منطقه یک دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی است گفت: احداث ۲۵ سالن ورزشی خصوصاً در مناطق کمبرخوردار را آغاز کردهایم که دراینخصوص هر دو هفته شاهد افتتاح یک مجموعه هستیم و در تلاش هستیم تا پایان سال شاهد بهرهبرداری از این ۲۵ مجموعه ورزشی باشیم.
حمید شاهوردی با بیان اینکه شهرداری منطقه یک قبل از احداث پروژهها به زیر ساختهای آن رسیدگی و توجه میکند افزود: شهریورماه ساختمان اداری ورزشی شهرداری کلانشهر تبریز با بودجهای بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان افتتاح شد که معین شده است علاوه بر استفاده از سالنهای ورزشی چندمنظوره، ساختمان اداری آن استفاده ستادی نیز داشته باشد.
وی در ادامه گفت: برای پروژه ساختمان مدیریت بحران شهر تبریز که شهرداری منطقه یک اجرای آن را بر عهده دارد بالغ بر ۲۴۰ میلیارد تومان هزینه خواهیم کرد که تا امروز این پروژه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در صورت اجرا یکی از ابرپروژهها برای شهر تبریز خواهد بود.
شهردار منطقه یک با بیان اینکه طرح مسیرگشایی خیابان شهید آل هاشم یکی از مهمترین طرحهای عمرانی است گفت: این پروژه به طول یک هزار و ۶۰۰ متر و عرض ۴۵ متر بوده که تاکنون برای تملک ۶۴۲ واحد آن ۶۵۰ میلیارد تومان هزینه شده که با تملک ۳۵ واحد مسکونی و تجاری، یک کیلومتر از این مسیر آماده آسفالتریزی میشود.
حمید شاهوردی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که در اجرای این طرح بوده است همکاری ضعیف ادارات در جابهجایی تأسیسات اصلی آب، برق و گاز است و تا امروز تعهداتی که این ادارات بابت جابهجایی تأسیسات برای بسترسازی شهرداری داشتند را انجام ندادهاند.
وی با بیان اینکه برخی افراد ادعا میکنند که شهرداری محلولپاشی در زمان بارش برف را صرفاً بهخاطر حفظ کیفیت آسفالت انجام میدهد گفت: در اجرای این طرح اصل بر سلامت شهروندان است و نمکپاشی آسیبهای زیادی هم برای سلامت شهروندان و هم بر محیطزیست دارد.
شهردار منطقه یک در پایان گفت: باتوجهبه ضرورت کسب آمادگی لازم برای روزهای برفی و زمستانی ذخیرهسازی محلول به ۸۰۰ هزار لیتر افزایش دادهایم و علاوه بر این موضوع ۲۲ دستگاه نیسان، ۲۹ تانکر ۱۰ هزارلیتری، هشت دستگاه تراکتور، ۶ دستگاه گریدر، پنج دستگاه مینی لودر، ۲ دستگاه نمکپاش و ۲ دستگاه برفروب برای روزهای برفی آماده شده است.
انتهای پیام/ص/ن/ش
- نویسنده : صبا نقی زاد