به گزارش قلم پرس، بهرام نسیانی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت : سیاست های کلی این شهرداری بر پایه ایجاد بستر مناسب ساخت و ساز در شهرک مدرن خاوران و استفاده از الگوهای فضایی معماری جدید در ایجاد محیطی آرام و مدرن می باشد. وی افزود: بر این اساس در حوزه شهرسازی به […]

به گزارش قلم پرس، بهرام نسیانی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت : سیاست های کلی این شهرداری بر پایه ایجاد بستر مناسب ساخت و ساز در شهرک مدرن خاوران و استفاده از الگوهای فضایی معماری جدید در ایجاد محیطی آرام و مدرن می باشد.
وی افزود: بر این اساس در حوزه شهرسازی به دنبال ایده های جدید و گشودن ظرفیت های نوین در مقایسه با سایر محیط های مسکونی برای آوردن طبیعت به عمق زندگی مدرن امروزی هستیم.
شهردار منطقه تصریح کرد : تشویق عموم مردم برای ایجاد باغ بام یا همان بام سبز، ایجاد بالکن بزرگ و عریض با فضای کاربردی برای زندگی در فضای آزاد در محل آپارتمانها و ایجاد فضای سبز در آن، طراحی مناسب حیاط بیرونی ساختمان و تجهیز به فضای سبز و نیمکت با نورپردازی مناسب از جمله این رویکرد می باشد تا با این شیوه فضاهایی از ساختمان که در گذشته بعنوان فضایی بیهوده و غیر قابل استفاده محسوب می شد به محلی برای استراحت و بهره مندی از زیبایی های طبیعت با چشم اندازی متفاوت تبدیل شود.
نسیانی با اشاره به مجوزهای لازم برای ایجاد (باغ بام) در طراحی ساختمان های این شهرک اظهار داشت: به منظور ترغیب و تشویق شهروندان ، مالکین ساختمان ها بدون پرداخت عوارض برای این قسمت ها و به سهولت می توانند مجوز احداث را دریافت نمایند.
ایشان در ادامه با اشاره به موقعیت قطعات مسکونی خاوران اظهار داشت : قطعات مسکونی خاوران از حد گذر عمومی نسبت به مساحت قطعه دارای عقب روی می باشند که به عنوان حیاط بیرونی محسوب شده و در مالکیت مالکین و ساکنین قطعات قرار دارد. لذا با تغییر رویکرد در روند شهرسازی خاوران و حذف دیوارهای مشرف به گذر و طراحی فضای عقبروی به صورت فضای سبز و نور پردازی، فضای اطراف گذر از عناصر صلب مثل دیوار و درب پارکینگ به فضایی لطیف با استفاده از و پوشش نرم گیاهان سبز ، درختچه ها و تزئین گل ها تبدیل شده و عابرین ضمن عبور از فضایی مزین به عطر و بوی گلها ، محیط جذاب تری را تجربه خواهد کرد .
شهردار منطقه خاطر نشان ساخت همکاران ما در حوزه شهرسازی و معماری همواره مشتاق دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات شهروندان عزیز بوده و همواره بدنبال اجرای طرح های جدید برای ایجاد محیطی سرشار از آرامش و امکانات برای اهالی منطقه و فراهم نمودن بسترهای لازم جهت خلق ایده های متنوع برای معماران و طراحان ساختمان ها در این شهرک می باشند .