به گزارش خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، علی آدمی عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در نشست نشست هماندیشی اساتید دانشگاه که با عنوان «انتخابات، دانشگاه و حضور حداکثری» برگزار شد، با بیان اینکه در دموکراسی غربی برای مردم اصالتی قائل نیستند اما در اسلام و فرهنگ دینی، اصالت دادن […]
به گزارش خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، علی آدمی عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در نشست نشست هماندیشی اساتید دانشگاه که با عنوان «انتخابات، دانشگاه و حضور حداکثری» برگزار شد، با بیان اینکه در دموکراسی غربی برای مردم اصالتی قائل نیستند اما در اسلام و فرهنگ دینی، اصالت دادن به مردم کاملاً قابل مشاهده است، گفت: جایگاه مردم در منظومه تفکرات مقام معظم رهبری این است که مردم در همه مسائل وجود دارند و راهکار بحران ها توسط مردم بوده است و قدری در این زمینهها مظلومیت داریم.
وی افزود: شخص مقام معظم رهبری با قدرت از مردمسالاری دفاع کردند و اصالت و اولویت دادن به رأی مردم را در صدر کارها قرار دادهاند. مردمسالاری با محقق شدن وضعیت مطلوب سیاسی رقم میخورد و این در نظامهای سیاسی دنیا کاملاً برعکس است و برساختی ساختهاند که انگار شما باید با ساختار مقابله کنید و انتقاد و اشکال داشته باشیم و حرفهای هنجارشکنانه بزنی تا اینکه محبوب باشید. اگر برجام هم بخواهد جلو برود برجامی اصیل است که به نفع مردم باشد و کنوانسیون «FATF» مهم است که به نفع مردم باشد.
آدمی تأکید کرد: غیریتسازی در نظام اسلامی باید در یک شبکه دور از نظام باشد و آن جایی است که صهیونیستها، آمریکاییها و منافقین ایستادهاند و هر کدام از کاندیداها رأی بیاورند با تأیید نظام و شورای نگهبان باعث خوشحالی مردم در نظام اسلامی میشود.
وی گفت: پس این غیریتسازیها را باید ببریم در جایی که منافقین، سعودیها و دشمنان نظام و مردم هستند. همچنین حتماً باید به اصلح رأی داد و کارآمدی را مدنظر قرار داد، غیریتها باید در ورای این نظام اسلامی و بیرون مرزها تعریف شود.
انتهای پیام/