ارزیابی به مثابه آموزش و تبادل دانش است مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: یکی از نگاههای متفاوت به موضوع ارزیابی به عنوان آموزش و تبادل دانش است، ارزیابی بیشتر جنبه آموزشی داشته و همکاران می توانند از این فرصت برای تبادل دانش و تجارب استفاده کنند. به گزارش روابطعمومی، آیین افتتاحیه ارزیابی تخصصی […]
ارزیابی به مثابه آموزش و تبادل دانش است
طی این مراسم اکبر فرج نیا اظهار کرد: ارزیابی عملکرد با شیوههای مختلف در صنعت برق و شرکتهای توزیع اتفاق میافتد و امیدواریم در کنار ارزیابی تخصصی در حوزه های بهرهبرداری، مهندسی و مدیریت داراییهای فیزیکی که یکی از مسئولیتهای اصلی شرکتهای توزیع برق است شاخصهای دیگر همچون منابع انسانی، مالی و خدمات مشترکین نیز موردتوجه قرار گیرد تا چالشهای این بخشها نیز بررسی شود.
وی با تأکید بر اینکه یکی از نگاههای متفاوت به موضوع ارزیابی به عنوان آموزش و تبادل دانش است، افزود: ارزیابی بیشتر جنبه آموزشی داشته و همکاران می تواننند از این فرصت برای تبادل دانش و تجارب استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز اضافه کرد: امروز شرکتهای توزیع در حوزه ارائه خدمات به بلوغ نسبی رسیدهاند و میتوان گفت شرکتهای توزیع با اختلاف بسیار اندکی از یکدیگر ارائه خدمت میکنند و این مسئله موید دستیابی به شاخصها و هدفگذاریهایی بوده که در بخش صنعت برق اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه در کل شاخصهای صنعت برق، در مقایسه با دوران پیش از استقلال شرکتهای توزیع و پس از آن، بهبود قابلتوجهی اتفاق افتاده است ادامه داد: مطمئنا فعالیت و تلاش همکاران در قالب چند روز قابل مشاهده نیست و انتظار میرود باتوجهبه سطح برخورداری شرکتها در بخشهای مختلف، شرکتها در طبقهبندی خودشان مقایسه شوند، شرکتها را نمیشود با یک شاخص مشخص ارزیابی کرد.
فرج نیا با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق تبریز در کنار سایر شرکتهای توزیع فعالیتهای مشخصی دارد و انجاموظیفه میکند؛ ادامه داد: لایه میانی مدیران سازمان وظایف خود را به نحو احسن انجام میدهند و اگر مشکلی و نواقصی وجود دارد بر عهده مدیر سازمان است که نتوانسته سیاستگذاریهای خود را به نحو احسن اجرا کند.
وی خاطرنشان کرد: صنعت برق مردمیترین صنعت کشور است و از نگاه عمومی جامعه نیز مردم حقشناس به این مسئله باور و اعتقاد دارند.